Peuter muziekfeesten in Kunstencentrum

Foto: KCW

WAALWIJK – Op woensdag 28 om 10.30 uur en vrijdag 30 november om 11.00 uur zijn er twee superleuke gratis Peuter muziekfeesten voor ouder en kind in Kunstencentrum Waalwijk.

Met muziek maken kan je niet vroeg genoeg beginnen. Het is goed voor de hersenontwikkeling en motoriek en natuurlijk is een vroege ontwikkeling van het muziekgevoel goed als de kleintjes later een echt instrument willen leren bespelen.

Bij Kunstencentrum Waalwijk hebben we al jaren de muziekcursussen voor dreumesen en peuters waarin kinderen al op zeer jonge leeftijd spelenderwijs kennis maken met muziek. Er worden liedjes gezongen, op trommel(tjes) geslagen, spelletjes gespeeld en zelfs al een beetje met de piano kennis gemaakt.

Bij de peutermuziekfeesten op 28 en 30 november kunnen ouder en kind gratis kennismaken met deze cursus voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar.
Inschrijven voor het Gratis Peuter Muziekfeest kan door een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v. Peutermuziekfeest. Vermeld er ook even bij welke dag u langs wilt komen.

Meer informatie: www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen