Oktoberfest Waalwijk is terug

Foto: Oktoberfest

WAALWIJK – Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseren Cookaholics, restaurant Hugo en Haven 12 het Oktoberfest op de parkeerplaats aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis.

In Waalwijk en omstreken is het inmiddels een begrip geworden: het Oktoberfest. De organisatie van dit uitverkochte event zal de parkeerplaats ombouwen tot een Duits feest terrein met een grote feesttent, vele liters bier, de mooiste tiroler jurkjes en Duitse topacts.

7 oktober staat in het teken van de zakelijke markt voor ondernemers uit de regio. Tijdens deze VIP avond worden de sponsoren van het Oktoberfest totaal ontzorgt met onbeperkt drinken en Duitse lekkernijen. Waarbij we de uitmuntende line up natuurlijk niet moeten vergeten! Wil je erbij zijn, zorg dat je snel een tafel reserveert via onze website. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

8 oktober zijn losse kaarten verkrijgbaar van het Oktoberfest voor een super gezellige avond met de leukste Schlager en après -ski muziek, heel veel confetti en een mooie line-up.

De band die op beide avonden gaat spelen in niemand minder dan de Party Criminals. Voor Oktoberfest Waalwijk een bekende. Tijdens de laatste editie op zaterdag is het dak er letterlijk vanaf gegaan. Deze band heeft de show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond! Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig dj stil wordt.

Daarna komen de bekende artiesten zoals Immer Hansi, Otto Lagerfett, Alex, Richtig Rex en Tommy Santo de avonden tot 1 groot feest maken.

Voor meer informatie en tickets ga naar: www.oktoberfest-waalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen