Verdergaande verbinding in de Hooisteeg

WAALWIJK – Beeldend kunstenares Corine Kroezen voelt zich erg verbonden met de natuur en laat dat in haar keramisch werk zien. Haar thema’s zijn vaak bomen, jaarringen, maar ook alles wat met de zee te maken heeft.

Toen Esther Verschure met haar poëzie op haar pad kwam, vonden zij samen direct een verbinding. Er werd een samenwerking aangegaan voor één jaar, waarbij Esther gedichten schreef die te zien waren aan het atelierraam van Corine. Inmiddels is dat jaar voorbij, maar de samenwerking zetten zij voort.

Esther is veel in de natuur te vinden. Zij maakt, naast dat zij gedichten schrijft, verschillende natuurlijke producten met kruiden, bloemen, vruchten, wortels en bladeren uit haar tuin en onze omgeving en geeft zij Wilde Kruiden Tochten om mensen te vertellen over de waarde van de wilde (on)kruiden. Een aantal van haar gedichten en producten kunt u voortaan verkrijgen in het atelier van Corine aan de Hooisteeg nr. 10 in Waalwijk. En elk seizoen brengt weer wat anders met zich mee, loop dus gerust regelmatig binnen.

Corine is meestal op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van ongeveer 11.00 tot 15.00 uur aan het werk en dan kunt u altijd binnenlopen.

Artwork Corine, Hooisteeg 10 te Waalwijk (het mooiste en kunstzinnigste straatje van Waalwijk)
Esther Verschure, [email protected] (voor nieuwsbrieven)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen