Dolle Dries Dag Landgoed Driessen op 22 augustus

Foto:

Sinds korte tijd zijn een aantal actieve bewoners uit de wijk Landgoed Driessen een initiatief gestart om van hun leuke en kindvriendelijke wijk, een nóg leukere, en nóg kindvriendelijkere wijk te maken. Met steun vanuit de gemeente hebben ze de mogelijkheid gekregen om een aantal maal per jaar een evenement te organiseren voor en door kinderen. Dit wordt een zogenaamde Dolle Dries Dag!

De eerste Dolle Dries Dag staat al gepland, en wel op 22 augustus 2020 van 10.00 uur – 14.00 uur (dit is de laatste zaterdag van de zomervakantie)

Op deze dag zullen de bewoners een VRIJMARKT organiseren, door kinderen t/m 12 jaar. Opgezet door de hele wijk, op je eigen stoep of oprit, waar de bezoekers door middel van een wandeling door de wijk, langs jouw of jullie huis lopen om jullie spulletjes te kopen, of om te zien of te luisteren welk zang-, muziek- of ander talent je hebt.

Vind jij het ook leuk om je spulletjes te verkopen of wil je graag je talent laten zien? Mail dan vóór 19 juli naar [email protected] en meld je aan!

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Contour de Twern via 0416 – 760 160 (ma-do, 09.00 – 12.00 uur)

Tot ziens op de eerste Dolle Dries Dag!


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen