R.W.B. speelt bijna gehele wedstrijd tegen 10 man

Slechts 8 minuten was de wedstrijd DIA – RWB bezig toen scheidsrechter Ties Reijne gedwongen was om een speler van DIA van het veld te sturen. Vanaf dat moment was het overwicht van RWB zodanig dat de wedstrijd zich voornamelijk op de helft van DIA afspeelde.

Al snel daarna had RWB de DIA muur geslecht, in de 16 meter werd Kevin Remie aangespeeld die meteen deed waar hij goed in is, scoren. Met deze goal kan Kevin zeggen dat hij elke competitiewedstrijd heeft gescoord en inmiddels 5 goals heeft gescoord uit 4 wedstrijden. De 0-1 betekende niet dat DIA er meer uit kwam waardoor er constant 20 spelers op één helft stonden. Complimenten waren er na de wedstrijd voor de verdediging van RWB, deze bleven geconcentreerd spelen en gaven geen kans meer weg.

In de tweede helft probeerde RWB door de verdediging van DIA te voetballen maar dat bleek moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk won RWB toch nog met een duidelijke 0-3. De doelpunten die in het laatste kwartier vielen werden gescoord door Brent van Look en de ingevallen Mickey van Boxtel.

Volgende week, 20 oktober 2019, speelt RWB thuis tegen VCW. VCW behaalde net als RWB de volledige 3 punten. Voor VCW was het een lekkere overwinning want dit was meteen de eerste overwinning van het seizoen en meteen ook nog met 4-0 een afgetekende. RWB moet dan zijn koppositie verdedigen want met de 0-3 overwinning komt het bovenaan in de 4e klasse C, waarbij aangetekend dient te worden dat RFC uit Raamsdonksveer even veel verliespunten heeft.

Het fotografenteam van Waalwijk.nieuws.nl is genomineerd voor ‘Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie’ Stemmen kan tot 8 november via de Facebookpagina van de gemeente Waalwijk. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’ op zaterdag 16 november. Bedankt voor jullie stem en steun namens alle fotografen van Waalwijk.nieuws.nl!