Muzikanten gevraagd

Foto: Winterdijk30b

WAALWIJK – Stichting Winterdijk30b zit op muziekgebied niet stil! Het podium gaat jou als muziekliefhebber de mogelijkheid bieden om met andere liefhebbers te musiceren.

Ben je een enthousiaste muzikant of een gedreven zanger(es) en wil je je muzikale passie graag eens met anderen delen? Dan ben je van harte welkom om op vrijdag 27 september informele bijeenkomst te komen. Van 15.00 – 16.00 uur geven we concrete invulling aan een nieuw soort muziekplatform. Denk daarbij in eerste instantie in de richting van een los/vaste groep van musici met hartstocht voor muziek (maken) en dat dan zonder grote verplichtingen. Deelname aan het platform en later aan het samen musiceren is natuurlijk gratis.

Voel je hier wat voor of ben je nu al enthousiast, meld je dan aan via [email protected]. Wil je eerst nadere informatie, bel dan Ton Schomaker 06-46196424. Ben je geïnteresseerd maar kan je deze dag niet, laat dat dan ook even weten!


  • Wil jij ook een gezonder en vitaler leven? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer info. Inschrijven mogelijk vanaf medio september. Start 06-01-2020.
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen