112

Drie mannen betrapt op rijden zonder rijbewijs, twee bestuurders positief getest op drugsgebruik

WAALWIJK – Op donderdagmiddag 17 december werd een 35-jarige man uit Oosterhout NB staande gehouden op de Grotestraat in Waalwijk. Hij reed onder invloed van zowel alcohol als drugs. De bestuurder reed ook met een ongeldig verklaard rijbewijs. Hij testte positief op cocaïne en amfetamine.

De man kon mee naar het bureau. Daar weigerde de man de bloedproef, waarna er proces-verbaal werd opgemaakt voor verschillende feiten. De man zal zich moeten gaan verantwoorden bij de politierechter.

Op donderdagavond 17 december werd een 35-jarige Drunenaar staande gehouden op de Mr. van Coothstraat in Waalwijk. De man bleek als bestuurder van een auto onder invloed van drugs te rijden. Hij testte positief op amfetamine en thc. Ook bleek deze man te rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De tweede van die dag dus. Van de man is bloed afgenomen. De man kan meerdere processen-verbaal tegemoet zien.

Op vrijdag 18 december werd een 28-jarige man, zonder vaste woon -of verblijfplaats, bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs op de Grotestraat in Waalwijk. De man kreeg een proces-verbaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen