112

Getuigen gezocht van schietincident op woning Sprang-Capelle (update)

Foto: FPMB

SPRANG-CAPELLE – Op zaterdagochtend 5 december 2020 is rond 01:30 uur een woning aan de Nieuwevaart beschoten. Niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden.

Omstreeks 06:00 uur ontvangt de politie een melding dat een woning aan de Nieuwevaart zou zijn beschoten. Politiemensen zien ter plaatste meerdere inslagen in de ruit van de woning. Er wordt direct een onderzoek gestart. Zo wordt onder andere in en rondom de woning naar sporen gezocht en worden camerabeelden bekeken. Uit het eerste onderzoek komt naar voren dat het incident waarschijnlijk rond 01:30 uur heeft plaatsgevonden. De bewoners lagen op dat moment te slapen en zijn niet gewond geraakt.

Getuigen gezocht

Het rechercheteam komt graag in content met mogelijke getuigen. Heeft u vannacht iets verdachts gehoord of gezien in de omgeving van de NieUwevaart? Of woont u in de buurt en beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 -7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen