112

Waalwijker krijgt klap in gezicht van Bredase stapper

Foto: Politie

Breda – Een 23-jarige Waalwijker heeft vrijdagnacht aangifte gedaan van mishandeling in het centrum van Breda. Hij vertelde dat hij op de Havermarkt met een vriend in gesprek was met een paar vrouwen. Hij zag dat een van hen lastig gevallen werd door een stapper die aan haar telefoon zat.

De Waalwijker zei daar wat van waarna hij direct door die man met gebalde vuist in het gezicht werd geslagen. De dader rende richting de Hoge Brug achtervolgd door het slachtoffer die onderweg twee fietsagenten waarschuwde.

Cameratoezicht

Bikers zagen dat het slachtoffer een bebloede mond had. Via Cameratoezicht werd het signalement en een foto van de dader aan de horecadienders doorgegeven . Een van de horeca agenten herkende op de Nieuwe Prinsenkade de vermoedelijke dader. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich hevig en beledigde de agenten. Hij schold hen uit voor flikkers en klootzakken. Een 27-jarige Bredanaar vond het nodig om zich er mee te bemoeien. Hij probeerde de arrestatie te beletten en werd eveneens aangehouden.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen