112

Leerlingen basisschool Meerdijk krijgen verkeersles van jeugdagent

Foto: Politie

Op maandag 4 juni bezocht een jeugdagent basisschool Meerdijk in Waalwijk, om uitleg te geven over de dode hoek bij vrachtwagens.

De groepen 7 en 8 werden ook gewaarschuwd voor de gevaren van sexting, sociale media en pesten. Deze presentatie werd gegeven door middel van een quiz.

Allles werd gedaan met behulp van de hypermoderne vrachtauto, het Mobiel Media Lab van de politie. In de school heeft TButterfly een prachtige en zeer indrukwekkende presentatie gegeven over de gevaren van het gebruiken van smartphones in het verkeer.

Leerlingen basischool krijgen verkeersles.Gisteren 4 juni was de jeugdagent op basisschool Meerdijk in Waalwijk, om uitleg te geven over de dode hoek bij vrachtwagens.De groepen 7 en 8 werden ook gewaarschuwd voor de gevaren van sexting, sociale media en pesten. Deze presentatie werd gegeven door middel van een quiz.Allles werd gedaan met behulp van de hypermoderne vrachtauto, het Mobiel Media Lab van de politie. In de school heeft TButterfly een prachtige en zeer indrukwekkende presentatie gegeven over de gevaren van het gebruiken van smartphones in het verkeer.

Geplaatst door Politie gemeente Waalwijk op maandag 4 juni 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen