Uitvaartverzorgers Cees Kamsteeg en Robin de Bruin slaan handen ineen

Cees Kamsteeg en Robin de Bruin
Cees Kamsteeg en Robin de Bruin
Foto: Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Het afscheid van een geliefde is voor nabestaanden een periode met veel persoonlijke en emotionele momenten. Bij de begeleiding van een uitvaart is het heel belangrijk dat iemand op integere en professionele wijze met u meedenkt en luistert naar uw wensen en verhaal. Een vertrouwd gezicht kan hierbij zeker helpen.Met samen ruim vijftig jaar ervaring in de uitvaartzorg, slaan Cees Kamsteeg en Robin de Bruin in regio De Langstraat de handen ineen om u een passende en mooie uitvaart als dierbare herinnering te bieden.

Voor veel families in de regio is Robin de Bruin al een vertrouwd gezicht. “Als je een familie in een gevoelige tijd kan bijstaan en tot steun kan zijn, schept dat een band die je voor de rest van je leven meeneemt”, aldus De Bruin. “Mensen vinden het prettig om een bekende in huis te hebben die er voor hen is.” Al sinds 1988 geeft De Bruin nabestaanden het mooist mogelijke afscheid, biedt houvast in moeilijke tijden en heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. “Als je de familie en de religie kent, kun je je gemakkelijker verplaatsen in de belevingswereld en de verwachtingen. Soms heb je dan aan een half woord genoeg.”

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

De samenwerking tussen Cees Kamsteeg en Robin de Bruin is niet heel onverwacht, aangezien ze elkaars paden nogal eens kruisen. “We zijn beiden Brabanders én al lange tijd werkzaam als uitvaartverzorger in de regio”, aldus Kamsteeg. Zijn eerste acht jaar ervaring doet Kamsteeg op in het familiebedrijf van zijn ouders, Kamsteeg Uitvaartzorg, in de regio Heusden en Altena. Dan doet zich de gelegenheid voor om Stoppelenburg Uitvaartverzorging, opgericht in 1956 en met vier uitvaartcentra een bekende uitvaartonderneming in de regio Krimpenerwaard, over te nemen. “Maar regio De Langstraat, waarin ik woon, bleef als ondernemer altijd trekken. Temeer omdat ik door een intensieve samenwerking op facilitair gebied met Kamsteeg Uitvaartzorg ook hier uitvaarten verzorg.” Voor een uitbreiding van Stoppelenburg Uitvaartverzorging in regio De Langstraat heeft Kamsteeg hierin zeer bewust de samenwerking gezocht met Robin de Bruin. Een eigen afscheidslocatie is een ambitie waaraan op dit moment hard gewerkt wordt.

Betrokken team

Om de mensen in de regio goed van dienst te kunnen zijn, is het team aangevuld met Patricia Notting en Marjolein de Waard, die beiden al jaren in dit gebied werkzaam zijn als uitvaartbegeleider. “Wij geloven dat ervaring en professionaliteit de basis zijn van goede uitvaartzorg”, stelt Kamsteeg. “Ons team beheerst de allerfijnste kneepjes van het vak, is eigentijds en professioneel. Er is alle tijd, rust en ruimte om te luisteren naar uw verhaal en wensen. Wij denken graag met u mee, hebben alle aandacht voor u als nabestaanden en zijn één met de familie. Maar we blijven wel bij de realiteit en houden overzicht. Tenslotte is een uitvaart een heel persoonlijk en uniek moment in het proces van afscheid, een laatste groet die overgaat in een dierbare herinnering.”

Elke uitvaart kan door ons verzorgd worden, onafhankelijk van uw eventuele uitvaartverzekering. Wij kunnen u op financieel vlak ondersteunen of adviseren waar nodig. Uiteraard gaan we hier op een zorgvuldige manier mee om.

Daarnaast dragen we als onderneming met trots het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk maakt voor consumenten direct duidelijk dat ons bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Dit vinden we belangrijk omdat we niet alleen maatwerk leveren, maar ook willen dat onze klanten de zekerheid hebben dat ze met een betrouwbare en integere uitvaartverzorger samenwerken.

Wilt u graag meer informatie? U bent welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging
Zuidhollandsedijk 22
5161 HL Sprang-Capelle

Telefoon: 0416 700 253
Mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen