Zomervakantieplezier bij WALEUK Recreatie- & Speelboerderij in WAALWIJK: vermaak voor het hele gezin!

WALEUK Recreatie- & Speelboerderij inclusief Horeca in de mooie polder van WAALWIJK opent extra haar deuren tijdens de zomervakantie. Zowel groepen als gezinnen, dagjesmensen als kampeerders kunnen hier terecht.

Of de zon nu schijnt of het regent pijpenstelen, bij WALEUK kun je zowel binnen als buiten zitten & spelen! Er is ruime zitgelegenheid op het op het zuiden liggende Boerderijterras en ook kun je binnen lekker vertoeven in de speelschuur en recreatie- & ontvangstruimte “de Jongveestal” waar o.a. uitjes/feestjes gehouden kunnen worden.

Deze aankomende zomervakantie kun je woensdag t/m zondag terecht van 12.00 – 18.00 uur (keuken sluit om 17.30 uur). Je kunt er genieten van bijvoorbeeld een hapje, drankje, pannenkoek, friet met snack, belegd brood of hartige lekkernijen. Ben je met een groep vanaf minimaal 10 personen, dan kun je 2 weken voorafgaand een BBQ-moment of buffet reserveren.

Er zijn volop activiteiten voor jong en oud! Entree Speelboerderij is € 6,50 t/m 12 jaar; ouder(s)/begeleider gratis. In de Speelschuur met klim-, klauter- & glijtoestellen staat een waterpomp met bakken om uit de grote zandbak goud- & edelsteentjes te zoeken en te zeven; de kinderen zijn hier vast uren zoet mee. Als ze hun vondsten na afloop van het bezoek inleveren, ligt er een kleine beloning op ze te wachten. Ook kun je creatief aan de slag in het Knutselhok (vanaf 5 jaar onder toezicht van een ouder of begeleider) met timmeren & verven.

Wil je een balletje slaan op de 18 holes baan in het weiland tussen de fruitbomen of toch liever je tegenstander verslaan op de jeu de boules baan? Het kan bij WALEUK. Of als de natuur haar best doet, kun je mogelijk halverwege augustus speuren in het enorme maisdoolhof. Deze activiteiten kosten € 4,- per persoon per activiteit; als het weer omslaat kun je binnen nog een combi Sjoelen, Cornhole met kletspotten doen (let op beperkte beschikbaarheid) ook voor € 4,- per persoon.

Als je langer dan een dag wilt verblijven om fijn te genieten van deze locatie, kies er dan voor om gezellig te komen kamperen op hun SVR Fien & Teun minicamping met uitzicht op het maisveld, natuurspeeltuin of weiland. Het leerzame en leuke thema Fien & Teun is doorgevoerd op de locatie van speurtocht tot bijvoorbeeld kleurplaten.

Hebben jullie al zin gekregen in een leuk dagje uitje? Esther & Pieter en hun team verwelkomen jullie graag!

WALEUK Recreatie- & Speelboerderij
Valkenvoortweg 31
WAALWIJK

http://www.waleuk.nl
[email protected]
06-20710292 bij gg 0416-391394

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen