Locoburgemeester Odabasi feliciteert echtpaar Snijders-van der Steen met 60-jarig huwelijk

Foto: Pix4Profs / Johan Wouters

SPRANG-CAPELLE – Op dinsdag 2 juli 2024 bezocht locoburgemeester Odabasi het echtpaar Snijders-van der Steen uit Sprang-Capelle om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. 

Huib Snijders, geboren op 1 september 1940, en Antonet Snijders-van der Steen, geboren op 17 oktober 1944, trouwden op 2 juli 1964. Het echtpaar heeft acht kleinkinderen en zes achterkleinkinderen, met een zevende op komst.

Huib was timmerman en stond bekend als een echte vakman. Hij geniet van zwemmen, op vakantie gaan, vogels spotten en optreden als Dorus (Tom Manders). Daarnaast is hij zeer betrokken bij verenigingen, waaronder kinderkoor de Rozenknopjes, de toneelvereniging en de zangvereniging. In 2000 ontving Huib een koninklijke onderscheiding.

Antonet heeft verschillende banen gehad, waaronder 22 jaar bij Zidewinde. Ze houdt van vakanties, speelt graag padel, maar tuinieren is haar grootste passie. Ook Antonet is actief in verenigingsleven, onder andere bij kinderkoor de Rozenknopjes en de toneelvereniging. In 2018 ontving zij een koninklijke onderscheiding.

Foto: Pix4Profs / Johan Wouters
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen