Binnenkort starten de opnames van De Alleskunners Duo’s: meld je nu aan

Foto:

In het nieuwe seizoen van De Alleskunners gaan voor het eerst duo’s de strijd met elkaar aan. Het duo dat geen enkel spel verliest, wint een fantastische prijs. Ben jij dol op spelletjes en vorm je samen met een collega, geliefde, vriend(in), familielid, danspartner, sportmaatje, of iemand anders een supersterk, slim, eigenzinnig, enthousiast en fanatiek duo? Meld je dan snel aan voor dit unieke avontuur!

Stel je voor: samen met jouw partner neem je het op tegen andere gedreven duo’s in een reeks uitdagende en hilarische spellen. Elk spel test jullie vaardigheden, samenwerking en creativiteit. Alleen het beste duo, dat geen enkel spel verliest, gaat er vandoor met de hoofdprijs en de titel van De Alleskunners.

Let op:

  • De minimale leeftijd voor deelname aan het programma is 18 jaar.
  • De opnames vinden plaats van 7 augustus t/m 16 augustus 2024. Jullie dienen beide de gehele periode beschikbaar te zijn.

Grijp deze kans om samen met jouw partner te laten zien wat jullie in huis hebben en wie weet winnen jullie die fantastische prijs. Meld je snel aan en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

 

>> Meld je hier aan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen