Bridgeclub Waalwijk: uitslag zomeravondcompetitie 18 juni

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – In de zomerperiode speelt Bridgeclub Waalwijk geen reguliere competitie, maar staat onze clubavond ook open voor bridgers die geen lid zijn van onze vereniging. Elke avond zijn er een paar prijsjes voor het winnende paar en een paar andere willekeurig gekozen paren.

Aan het einde van de zomerperiode wordt er gekeken wie gedurende de zomer gemiddeld zes keer het beste resultaat heeft behaald. Ook daar is een prijsje mee te verdienen. Afgelopen week werd het paar Ben van Hooft en Maarten van de Pas zeer overtuigend eerste.

Wij spelen elke dinsdagavond in sporthal De Slagen. Daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk; deze maandagmiddag is eveneens voor iedereen open. Mocht u hierin interesse hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij. E-mailadres: [email protected]. Voor meer contactgegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

In september starten we weer met een beginnerscursus. Wilt u meer informatie hierover of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Janny Verstijnen, 06-16692483 of per e-mail: [email protected].

Uitslag van de eerste vijf paren van de zomeravondcompetitie nr. 3 op 18 juni:

1. Ben van Hooft en Maarten van de Pas 68,23%
2. Ans Hendriks en Jaap Oosterhaven 57,03%
3. Ans van Os en Riet Castelijns 56,51%
4. Janny Verstijnen en Leo Aarts 55,73%
5. Hanny de Rooij en Jan van Dommelen 54,97%

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen