Bridgeclub Waalwijk: uitslag zomeravond competitie nr.1

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK –  Gedurende de gehele zomer speelt Bridgeclub Waalwijk op hun vaste dinsdagavond in Sporthal de Slagen. De zomeravond competitie staat ook open voor enthousiaste bridgers die geen lid van onze vereniging zijn. We spelen top integraal afhankelijk van het aantal deelnemers in 2 of 3 lijnen. Er kan elke avond een prijsje gewonnen worden en eind augustus wordt er ook een zomerkampioen bekend gemaakt.

Op de eerste avond werden we door onze schudmachine verrast met enkele bijzondere spellen, waarbij het opvallend was dat door de kaartverdeling het contract alleen te maken was met een voor de leider gunstige uitkomst. Een opvallend resultaat deze avond was naast de fraaie 1e plaats van Jan en Peter de 2e plaats voor Doortje en Con, mooi gedaan.

Wij spelen elke dinsdagavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat eveneens voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij. E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

In september starten we weer met een beginnerscursus, wilt u meer informatie hierover of wilt u zich aanmelden bij: Janny Verstijnen, 06-16692483 of per e-mail: [email protected]

Uitslag van de eerste 5 paren van de zomeravond competitie nr. 1 op 4 juni.
1 Jan van Dommelen en Peter Damen 63,59%
2 Doortje de Grauw en Con Marks 61,09%
3 Riet Castelijns en René van Kuijk 58,34%
4 Joke van Duivenvoorde en Huub van Halder 57,55%
5 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 55,16%

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen