Stichting Avondje Uit kaart eenzaamheid aan met deelname aan Ter land, ter zee en in de lucht

Avondje Uit in de Efteling, ook het decor voor Ter land ter zee en in de lucht dit jaar.
Avondje Uit in de Efteling, ook het decor voor Ter land ter zee en in de lucht dit jaar.
Foto: Avondje uit

Wie kent het niet? Het legendarische programma “Ter land, ter zee en in de lucht”, waar we allemaal mee zijn opgegroeid. Die bijzondere voertuigen en geweldige uitdagingen zitten gewoon in ons DNA. Maar deze keer wordt het nog specialer. Stichting Avondje Uit, bekend om hun inzet voor het bestrijden van eenzaamheid, gaat meedoen en durft de uitdaging aan.

Het Avondje Uit team is van plan niet alleen de uitdagingen van het programma aan te gaan, maar ook een sterke boodschap van verbondenheid te verspreiden. Want juist in deze tijd, waarin veel mensen zich eenzaam voelen, is het belangrijk om te laten zien dat niemand er alleen voor staat. Momenteel is er een groepje bezig met het maken van de kar, waar jij nog aan kan meehelpen.

Voordat we het vergeten: aanwezig zijn bij het evenement is slechts het begin. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te maken en samen te werken aan iets groots. Wie weet welke avonturen ons nog te wachten staan!

“Het leek me als klein kind zijnde al leuk om mee te doen aan Te land ter zee en in de lucht, toen het programma een tijd later stopte, dacht ik dat het dus niet meer ging gebeuren, dus het voelt nu heel bijzonder dat ik één van mijn kinderwensen alsnog waar kan maken” aldus Rico Lammers, deelnemer van Avondje Uit.

Genomineerd voor landelijke prijs Appeltje van Oranje, uitgereikt door koningin Maxima

Verder is Stichting Avondje Uit ook druk bezig met de actie van Appeltje van Oranje. Dit is een wedstrijd georganiseerd door het Oranje Fonds en het is voor stichtingen en organisatie die strijden tegen eenzaamheid. Nu zijn we druk bezig om zoveel mogelijk stemmen te krijgen aangezien de partij met de meeste stemmen direct door zal gaan naar de finale. Stem daarom dus op ons!

Over Avondje Uit

Avondje Uit organiseert toffe vrijetijdsactiviteiten voor jongeren en jongvolwassenen in de regio’s Tilburg, Breda en Den Bosch. Het is een plek waar je jezelf mag zijn, we respect hebben voor elkaar en we je een gevoel geven van thuis komen. Het team van Avondje Uit bedenkt samen met de deelnemers wekelijks diverse gave uitjes. Het aanbod varieert van bordspellenavonden, samen eten, naar het theater gaan en samen sporten. Het is een hechte community waar eenzaamheid tegen gegaan wordt en waar deelnemers zichzelf kunnen ontwikkelen. Zowel door mee te doen als door achter de schermen te helpen met het plannen en organiseren van de activiteiten, evenementen en vakanties.

Neem contact met ons op via www.avondjeuit.org om deel te nemen aan een van onze activiteiten of aan het meebouwen aan onze kar. Samen kunnen we laten zien dat niemand er alleen voor staat. We kijken ernaar uit om samen met jou dit geweldige avontuur aan te gaan en een krachtig statement te maken tegen eenzaamheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen