Perfect-Sales bestaat 10 jaar!

Foto:

DRUNEN – Het is een opvallend contrast. Ze houden zich dagelijks bezig met algoritmes en termen als SEO, maar als je bij Barbara en Wiljan aan tafel zit zou je dat niet meteen aan hen koppelen.

De op en top verzorgde, goedlachse Barbara en de gemoedelijke bonvivant Wiljan stralen vooral warmte uit. Logisch vinden ze, want al lijkt het verkrijgen van een A-locatie op Google vooral een technische klus, de relatie met de klant is minstens zo belangrijk. ‘De lijntjes zijn kort bij Perfect-Sales, we willen onze klanten snel en op een persoonlijke manier helpen in een prettige sfeer’, zo zegt Barbara. ‘Dat is gewoon een leuke manier van werken’. Het ‘no cure no pay principe’ helpt daar natuurlijk ook aan mee. Een sterke pijler onder het succes van Perfect-Sales.

Het is een gesmeerd draaiend team, het commerciĆ«le talent Barbara en de man op de oh zo belangrijke achtergrond Wiljan. Tien jaar bestaat Perfect-Sales inmiddels alweer. Jaren die voorbij zijn gevlogen en de twee zijn klaar voor de toekomst. ‘We zijn continu bezig met verbetering en vernieuwing’, aldus Wiljan. Een team van experts, je kunt nu eenmaal niet alles zelf, helpt mee om de klanten zo hoog mogelijk op Google te krijgen. ‘Plezier is bij ons de basis’.

Foto: Han Hermkens – Image&Motion

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen