Het geheim van succesvol afvallen bij mannen

Foto: Commit to be fit

Afvallen voor mannen is eigenlijk iets dat onterecht te weinig aandacht krijgt. Tegenwoordig willen niet alleen vrouwen hun lichaam in vorm houden. Inderdaad, steeds meer mannen willen op hun gewicht letten. Want een gezond gewicht is belangrijk voor lichaam en geest.

Spiermassa bij mannen beter is ontwikkeld dan bij vrouwen. Mannen beschikken namelijk over 7 tot 8 kg meer aan spieren. Daarbij komt dat 1 kg spieren in rust zo’n 18 kcal per dag verbrandt! Je begrijpt het al: mannen verbranden dagelijks meer calorieën dan vrouwen, waardoor ze ook sneller kunnen afvallen.

De extra kilo’s bij mannen komen veelal op het bovenlichaam terecht (buik, kin, hals…). Wanneer er bij een man sprake is van een taille-omvang tussen de 94 en de 102 cm, dan wordt er meestal gesproken van overgewicht. Daarboven is er sprake van obesitas, en dan wordt het echt tijd om op dieet te gaan!

Dus mannen, wil je graag (een paar) kilootjes verliezen, maar ook gezond en fit blijven én spiermassa behouden? Dan is het 1 op 1 dieet in Waalwijk dé ideale manier voor jou. Door middel van een plan op maat, het gemak van de maaltijdvervangers van The 1:1 Dieet, persoonlijke (online)begeleiding en een paar simpele tips ga jij je streefgewicht bereiken.

De voordelen van het 1 op1 dieet in Waalwijk op een rijtje;

 Eenvoudig te gebruiken
 Makkelijk om mee te nemen
 Geen calorieën tellen
 Beperking van koolhydraten
 Hoog in eiwitten voor behoud van spiermassa
 Verzadigd gevoel door eiwitten
 Ruime variatie in maaltijden en smaken
 (Online)begeleiding

Ben je benieuwd wat jouw vetpercentage en spiermassa is en of je een gezond gewicht hebt? Maak dan vrijblijvend een afspraak. De intake is gratis en om de smaak te pakken te krijgen ontvang je ook een gratis proefproduct naar keuze.

Interesse? Ga dan naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar Henriette den Breejen 06 17 45 58 46

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden