Mayara is de eerste baby van 2023 in de gemeente Waalwijk

SPRANG-CAPELLE – Mayara Virginia Francesca Trum is de eerste baby van het nieuwe jaar uit de gemeente Waalwijk. Mayara is op 2 januari in Tilburg geboren. Ze woont samen met haar moeder Noeska en vader Bryan in Sprang-Capelle. Burgemeester Sacha Ausems en Rabobank-directeur Dick van Rhee zijn donderdagmorgen op kraamvisite geweest bij het gezin.

Van de gemeente Waalwijk kreeg Mayara verschillende cadeautjes zoals een zwempas voor ouder/babyzwemmen bij zwembad Olympia en een speciaal babysetje met afbeeldingen van het geboortekaartje, gemaakt door PaspARToe.

Van de Rabobank kreeg ze onder andere een spaarpot, Langstraatrompertje en een cadeau cheque van € 250,-. Dit bedrag wordt gestort als de eerste Rabobankrekening van Mayara wordt geopend.

Nieuw prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’

Mayara krijgt het eerste exemplaar van het nieuwe prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’. Hierin neemt Baby Ooievaar haar mee op avontuur door de gemeente Waalwijk. Met leuke versjes en tekeningen maken Mayara en haar ouder kennis met alle mooie plekjes. Van het voedselbos tot het oude raadhuis, van de kinderboerderij tot het klauterwoud. Elke nieuwe baby in de gemeente Waalwijk krijgt voortaan het boekje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen