Nationale Diabetes Challenge gaat hele zomer door

Foto: GO Waalwijk

WAALWIJK – De zomervakantie begint en ook de wandelgroepen van de Nationale Diabetes Challenge (NDC) Waalwijk vieren de zomer…. maar de deelnemers wandelen gewoon door! Nieuwe deelnemers zijn nog altijd van harte welkom om aan te sluiten.

De zevende editie van de NDC Waalwijk ging op 19 april van start. De jaarlijkse wandelchallenge telt in totaal 20 weken. Op zaterdag 16 september vindt de landelijke finale plaats in Tilburg. Verdeeld over diverse wandelgroepjes in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle doen nu in totaal al ongeveer 120 mensen mee. Ieder groepje wordt begeleid door een wandelcoach, die rekening houdt met ieders niveau. De afstanden variëren en er zijn ook groepen waarin mensen met een rollator mee kunnen wandelen. Sinds de start zijn er aardig wat nieuwe deelnemers aangehaakt en aanmelden kan ook nu nog steeds. Belangstellenden zijn sowieso welkom om eerst een keer mee te wandelen om te ervaren hoe gezellig het is om met anderen te wandelen.

Gratis meedoen

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan [email protected] of via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/ndcwaalwijk. Hier is ook meer informatie te vinden over de startlocaties in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle, de wekelijkse wandeldagen en vertrektijden. Deelname aan de NDC Waalwijk is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen