Burgemeester Sacha Ausems feliciteert diamanten bruidspaar Van Peer-Vos

Foto: Pix4Profs / Jan Stads

SPRANG-CAPELLE – Burgemeester Sacha Ausems bezocht vandaag het diamanten bruidspaar Van Peer-Vos. Zij feliciteerde het paar met hun 60-jarig huwelijk op hun huisadres in Sprang-Capelle.

De heer Cornelis (Cees) van Peer (87 jr.) is geboren in Sprang-Capelle en mevrouw Jacomina (Mini) Van Peer-Vos (81 jr.) is geboren in Maassluis. Het paar is op 28-11-1962 getrouwd in Sprang-Capelle.

De heer van Peer heeft vanaf 1957 gewerkt in de meet en regeltechniek bij het Waalwijkse bedrijf Landis & Gyr. In 1964 stapte hij over naar Elverwerk in Den Haag/Gouda waar hij werkzaam was in de meet en regeltechniek (buitendienst). Later heeft het hoofdkantoor in Zug Zwitserland dit bedrijf overgenomen waardoor de heer van Peer weer onder de vlag van Landis & Gyr kwam. In 1995 is de heer van Peer gestopt met werken. Mevrouw van Peer-Vos werkte als kleuterleidster.

Meneer knutselt graag in de garage en is op internet heel handig. Als hij iets wil kopen, zoekt hij dat helemaal uit online. Samen hebben ze Jeu de boules gespeeld, maar zijn hier in coronatijd mee gestopt. Mevrouw handwerkt graag (breien, haken, borduren). Het paar houdt ook nog zelf hun tuin bij.

Foto: Pix4Profs / Jan Stads
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen