TTV Waalwijk viert 75-jarig jubileum met een geweldig feest!

Foto: TTV Waalwijk

TTV Waalwijk heeft op zaterdag 9 april 2022 haar 75-jarig jubileum gevierd. Een bijzonder moment dat niet zomaar voorbij mocht gaan. Ter voorbereiding van dit jubileum had de jubileumcommissie een dag- en avondprogramma samengesteld waaraan jong, oud, leden en oud-leden hebben deelgenomen.

Aan het middagtoernooi hebben zo’n 60 (oud)leden deelgenomen. Dit betrof geen normale tafeltenniswedstrijden want alle tafels waren voorzien van bepaalde “hindernissen” of men was zelfs verplicht te spelen met een koekenpan. Reden volop voor hilariteit en gezelligheid.

Tijdens de feestavond verzorgde de band Bop Tonight de live muziek en werd er gedanst. Zo’n 80 (oud)leden en partners waren aanwezig en maakte er een gezellige boel van. Gedurende de dag en avond werden de aanwezigen verwend met hapjes en een catering.

De jubileumcommissie heeft ook een naslagwerk met een terugblik naar het ontstaan en de historie van TTV Waalwijk samengesteld. Wat duidelijk in deze historie naar voren komt is dat TTV Waalwijk altijd een vereniging is geweest van actieve leden. Niet alleen actief op tafeltennisgebied, maar juist ook op het gebied van vrijwilligerswerk. Het sociale karakter dat TTV Waalwijk in zich heeft, heeft altijd geprevaleerd. Dit is ook de basis voor het behoud van een “gezonde” vereniging. Momenteel bestaat TTV Waalwijk uit circa 90 leden. Ook op financieel gebied is TTV Waalwijk gezond en zijn de “corona-jaren” 2020 en 2021 goed doorstaan. Momenteel spelen 12 senioren teams in de bondscompetitie (NTTB) en/of de regionale competitie (TTL). Aanwas van jeugd heeft alle aandacht vanuit het bestuur. Activiteiten via bijvoorbeeld GO Waalwijk worden dan ook warm omarmd.

Het bestuur ziet het voortbestaan van TTV Waalwijk met alle vertrouwen tegemoet. Op naar het 100-jarig jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen