MetroXL staat op de ZwembadBranche Dag

Mozawall Zwembad Rotterdam
Foto: MetroXL

Op dinsdag 30 november staat MetroXL op de ZwembadBranche Dag. Het perfecte moment om Pool Sound Asborbers én Mozawall te presenteren; twee unieke en zeer innovatieve productlijnen die specifiek toepasbaar zijn in zwembaden.

Hard en schel geluid in zwembaden

MetroXL ontwikkelde een oplossing die niet alleen akoestisch dempend is maar er ook nog eens goed uitziet! Pool Sound Absorbers brengt esthetiek en functionaliteit samen. De eerste zwembadprojecten zijn inmiddels succesvol opgeleverd, waaronder het nieuwe Sportiom Aquafun in ’s-Hertogenbosch.

De Pool Sound Absorbers productlijn kan worden voorzien van elke gewenste print, graphic of visual en bestaat uit een viertal systemen:

  • Pool Sound Wall (wandbekleding)
  • Pool Sound Baffle (verticaal hangende panelen)
  • Pool Sound Ceiling (plafondeilanden)
  • Pool Sound Panel (systeemplafond panelen)

Unieke mozaïek tegelwanden

Een mozaïek tegelwand met eigen afbeelding? Het kan! MetroXL ontwikkelde Mozawall©, van pixels naar mozaïek. Mozawall is haast niet te onderscheiden van echt mozaïek. Ben je al eens in Zwemcentrum Rotterdam geweest? Daar word je in de entreeruimte verwelkomd door een Mozawall© mozaïek tegeltjeswand van 967.375 steentjes. Zien en voelen hoe dit eruit ziet? Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag.

Wat kun je nog meer verwachten tijdens de ZwembadBranche Dag?

Net als bij voorgaande edities vind je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. Je kunt er ook terecht voor inspirerende workshops, uiteenlopende tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de dag voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s.

Nieuwe locatie

Dit jaar zal de ZwembadBranche Dag op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze nieuwe thuishaven is centraal gelegen naast de A1 en A30 en beschikt over 1.750 parkeerplaatsen.

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Kijk voor meer informatie en aanmelden op zwembadbranche.nl/dag. Bezoek MetroXL in stand 1.51. Graag tot ziens op dinsdag 30 november in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Pool Sound Baffle Sportiom
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden