Pas jij nog niet in je zomerse outfit?

Foto:

Wil je straks weer in je zomerse outfit passen zodat je blij, energiek en vol zelfvertrouwen van de zon kunt genieten? Let’s go for it! Ik ben Henriette, consulent van het 1 op 1 Dieet in Waalwijk én Drunen en help je er graag bij.

De temperatuur wordt weer hoger en de dagen worden weer langer. En daar wordt iedereen toch happy van. Toch hoor ik ook van veel mensen, dat ze in deze corona periode meer en anders zijn gaan eten. Dat ze snoepen, uit onrust en verveling. Dat ze aankomen in plaats van afvallen. Vooral nu we zoveel binnen zitten en minder bewegen. Het maken van de juiste keuzes over voeding wordt vaak als ‘lastig’ ervaren. Maar het hoeft helemaal niet lastig te zijn. Want afvallen, dat doen we samen!

Commit to be fit is de naam van mijn The 1:1 Dieet afslankpraktijk in Waalwijk. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding en de combinatie van gezonde voeding en maaltijdvervangers werkt. Het is verantwoord, gemakkelijk en super effectief. Met The 1:1 Dieet wordt stap voor stap gewerkt aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Dé manier om weer regie te krijgen op je eetgedrag. Dus wil je graag succesvol afvallen en niet terugvallen in je oude eetpatroon? Neem dan contact met mij op!

Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar 06 17 45 58 46

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden