Domino’s Waalwijk zoekt nieuwe bezorg- en pizzahelden

Foto: Domino's Pizza

De Waalwijkse vestiging van de bekende pizzaketen is op zoek naar nieuw personeel dat het team komt versterken. Zo zijn ze onder andere op zoek naar pizzabakkers, scooter- en fietsbezorgers. Solliciteren kan al vanaf 16 jaar.

Juist nu groeit Domino’s als nooit te voren. Daarom is de winkel, gevestigd aan de Mozartlaan, op zoek naar nieuw personeel. Domino’s is zeven dagen in de week geopend, van 11:30 – 22:00 uur. Hierdoor valt een (bij)baan bij de pizzaketen perfect te combineren met een studie.

Het werken bij Domino’s is nooit saai. Bij vlagen is het hard werken; dit wordt ook wel de ‘rush’ genoemd. Meestal is dit rond etenstijd en het meest uitdagende moment van de dag. Het team is dan verantwoordelijk voor het maken en leveren van de meest verse en lekkerste pizza’s. Daarbij is het ook belangrijk dat de klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Hygiënisch te werk gaan en klantvriendelijkheid zijn uiteraard ook vereisten voor het werken bij Domino’s.

Wil je deel uitmaken van het jonge team? Bekijk dan onderstaande vacatures:

Ook de vestiging in Kaatsheuvel en de pas geopende vestiging in Drunen zijn op zoek naar nieuwe pizzahelden. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op https://www.dominosjobs.nl/.

Over Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 17.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden