Etos Waalwijk Stationsstraat geopend!

Waalwijk – Etos Waalwijk heeft vanmorgen haar nieuwe winkel aan de Stationsstraat 26 geopend nadat op 6 juli de winkel in de Els werd gesloten. De reacties van de klanten over de nieuwe winkel waren zeer positief volgens winkelmanager Angela van Deelen. A.s. zaterdag is er beautyevenement waarbij klanten gratis een persoonlijk advies en een make-over van de visagist kunnen krijgen. Iedereen is van harte welkom.

Beauty en geuren

De nieuwe Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft een moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Er is een ruime beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook tips voor een andere look. “Bovendien laten wij je graag via een touch up zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen”, aldus de winkelmanager.

Prettige sfeer

Ook opvallend is de afdeling met gezondheidsproducten, met onder meer vitamines, mineralen en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan altijd klaar om klanten over deze producten te adviseren. “Wat wij uit onze oude winkel hebben meegenomen is de prettige sfeer en de goede service. Wij maken tijd voor onze klanten”, vertelt Angela van Deelen. “U kunt dus zoals vanouds rekenen op tips en advies over beauty, huidverzorging en de gezondheidsproducten. Kom langs, we hopen u snel weer te zien!”

Over Etos

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2018-2019’ in de categorie ‘Drogist’. Ook is Etos al 7 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold Delhaize.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden