Droomstart autobedrijf Car34

Foto: Car34

Waalwijk – Na 50 jaar schadereparaties en handel heeft de nu 75-jarige Toon Kleijberg zijn goed bekende autobedrijf overgedragen. Aan het Laageinde 34a ging in mei 2018 het sportieve Car34 van start in een fris vernieuwde garage. Het geheel nieuwe bedrijf specialiseert zich in ‘premium occasions’ van Audi, BMW en Mercedes-Benz voor de hele regio. Car34 biedt een ruime ervaring op het gebied van A.P.K., onderhoud, schadeherstel, personalisering en upgrading. Dat dromen hier werkelijkheid worden, laten enthousiaste verhalen op de facebookpagina van Car34 zien.

Droom

Voor verkoper Sven van Deursen en werkplaatsmedewerker Andjelko Lazic komt hun droom hier uit. Van Deursen: ,,De voorliefde voor mooie auto’s loopt als een rode draad door mijn leven. Ik volgde mijn hart en startte in 2011 bij de Audi dealer. Daarna vergrootte ik mijn kennis bij een importeur van exclusieve auto’s van Mercedes-Benz. Daar leerde ik in 2017 mijn compagnon Andjelko kennen die mij perfect wist aan te vullen”. Lazic: ,,Met bijna 20 jaar ervaring als monteur en werkplaatschef ook bij BMW, zocht ik een nieuwe uitdaging. Het starten van een eigen onderneming was altijd een grote wens. Om die gezamenlijke ambitie te realiseren zijn we van start gegaan met Car34”.

Vakwerk

Nog bijna dagelijks is Kleijberg in zijn oude garage te vinden. Geboren en getogen in het pand ertegenover bij zijn vader die kleermaker was. Voor dat vak voelde hij niet veel. ,,De garage werd mijn leven en het zal altijd mijn hobby blijven. Ik begon als geboren Baardwijker met het opknappen van bromfietsen om uiteindelijk bij dealer van Mossel ‘in de Kevers’ terecht te komen. Met veel ervaring in het carrosseriewerk startte ik in ’68 voor mezelf. Dan lag de motor nog niet in een opgeknapte schade auto, of hij was alweer verkocht. In die tijd waren er ook nog niet zoveel auto’s. Alles heb ik toen zelf verbouwd en maakte 100 uur per week. Het was toen echt vakwerk: je repareerde schades gewoon snel en zette de auto’s daarvoor zelfs in mallen op de richtbank. Nu is een auto gelijk Total los”.

Vertrouwen

Met een vakkundige blik ziet Kleijberg een prima vervolg van zijn bedrijf: ,,Het zijn nette jongens, ze werken hard, draaien goed en krijgen het niet voor niks”. Hij heeft vele ondernemers zien komen en failliet zien gaan, maar in Car34 heeft hij vertrouwen. De showroom van Car34 is voor deskundig advies geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 en zaterdag van 09.00 tot 16.00. De werkplaats sluit zaterdags 12.00. Het bedrijf is te bereiken via [email protected] en op 0416-235023.

Car34
Laageinde 34A
Waalwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen