Albert Heijn Jansen in winkelcentrum Bloemenoord weer open!

Waalwijk, 21 maart 2019 – De Albert Heijn in het Waalwijkse winkelcentrum Bloemenoord is weer open. Na een korte, maar ingrijpende verbouwing kon het ondernemersechtpaar Maarten en Marieken Jansen vandaag de deuren van hun vernieuwde winkel openen. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat afrekenen nu sneller door de komst van Scan&Go-kassa’s. Bovendien zijn er meer parkeerplaatsen; parkeren is gratis.

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Ook kun je er makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken. “Ook hebben we nu dagverse sushi. Hiermee doen we veel klanten een groot plezier”, aldus Maarten Jansen.

Eerste reacties positief

Bij Albert Heijn Jansen varieert het assortiment sterk: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers. “We hebben onder andere verse asperges van Van Gerven en aardbeien van Heeren, Bossche Bollen van bakkerij De Groot en streekproducten van Lekker Brabant”, somt Maarten Jansen op. “Ook bieden we meer betaalgemak. Je kunt bij ons voortaan je boodschappen zelf scannen bij de Scan&Go-kassa. De eerste reacties zijn erg positief. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk.” De metamorfose van de Albert Heijn in Waalwijk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

Albert Heijn aan het Bloemenoordplein 50 in Waalwijk is maandag tot en met zondag open van 8:00 tot 22:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen