Open dagen Caravanexpert Pijnenborg 16 en 17 maart

Foto: Caravanexpert Pijnenborg

Caravanexpert Pijnenborg is al geruime tijd het adres voor al uw onderhoud en reparatie aan de caravan. Welk merk caravan u ook heeft, iedereen kan bij ons terecht. Of het nu een splinternieuwe of een oldtimer is. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en al onze medewerkers zijn gecertificeerd.

Ook als u besluit uw caravan te willen verkopen zijn wij het juiste adres. Wij verkopen de caravan voor u, hiermee nemen wij deze zorg uit handen. Daarnaast hebben we ook een winkel waar we de meest gebruikte kampeerbenodigdheden verkopen.

Jaarlijks houden wij open dagen om zo iedereen een kijkje te geven achter de schermen. Want wat gebeurd er nu eigenlijk met uw caravan/camper/vouwwagen als u deze bij ons achterlaat. Tijdens onze open dagen kunt u dit zien en ervaren doordat het hele bedrijf voor u opengesteld wordt. Uiteraard hebben we op deze dagen mooie aanbiedingen!

En terwijl u lekker rondloopt onder het genot van een kopje koffie, kunnen de kinderen zich vermaken bij de kleurplaten of het springkussen. Dus kom gezellig langs 16 en 17 maart van 11.00-17.00 uur!

Caravanexpert Pijnenborg BV
d’Oultremontweg 10
5154 PD Elshout
Tel. 0416343884
www.caravanexpert.nl


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Binnenkort start de WaalwijkApp (iOSAndroid) met een spaarprogramma voor gratis producten. Blijf op de hoogte door de WaalwijkApp facebookpagina te liken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen