Hoe gaat het met jouw goede voornemen om af te slanken?

Foto: Commit to be fit

“Direct na de jaarwisseling komt iedereen met een lijst met goede voornemens. Vaak liggen ze binnen een maand alweer in de prullenbak.” Aldus Henriette den Breejen, eigenaresse van Commit to be fit, praktijk van afslanken en gewichtsbeheersing.

“Gelukkig zijn goede voornemens niet alleen voor het begin van het jaar maar doorlopend. Als ik de mensen die willen afvallen een advies mag geven, is dat: begin niet van de ene op andere dag met een complete nieuwe levensstijl, maar start rustig en ontdek of jij er gelukkig van wordt.” Het werkt volgens Henriette veel beter om stapje voor stapje veranderingen aan te brengen dan ineens cold turkey aan een nieuwe gewoonte te beginnen. “Van de ene op de andere dag alleen nog maar sla eten en vier keer per week gaan naar de sportschool gaan is een levensstijl die je niet gaat volhouden en je valt binnen no time weer terug in je oude gewoonte. Bouw het op met kleine stapjes, dan is de kans van slagen groot.”

“In mijn praktijk werk ik conform het 1op1 dieet van Cambridge Weight Plan. We bekijken het realistisch en maken een stappenplan die bij jou past en je zult zien dat je met succes zult afslanken en dat veranderingen komen. Ik kan je helpen jouw ideale gewicht te behalen, te behouden en je weer fit en energiek te voelen. Geloof me, samen lukt het wel.”

Dus pak je goede voornemen om af te vallen gewoon weer uit de prullenbak en maak vandaag nog een afspraak. Commit to be fit is gevestigd aan de Irenestraat 5, direct naast het Kunstcentrum Waalwijk. Meer weten? Ga naar www.committobefit.nl of bel/mail naar Henriette : 06 17 45 58 46, [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden