Koeriers Service Waalwijk heeft twee nieuwe, trotse eigenaren

Voor Frans van Zelst en zijn vrouw Toos – beiden de 65 inmiddels gepasseerd – was het tijd voor hun welverdiende pensioen. Al een tijdje waren ze op zoek naar de geschikte opvolgers voor hun bedrijf, Koeriers Service Waalwijk. Pakweg een jaar geleden vonden ze twee geïnteresseerden in de vorm van Marc de Laat (38) en Lilian Toebak (48). Afgelopen zaterdag namen Frans en Toos afscheid en stelden Marc en Lilian zich voor ten overstaande van zakenrelaties, werknemers, familie en vrienden.

Een mooie stap

Marc en Lilian werkte samen als collega’s in de logistieke sector. Het was halverwege het jaar 2017 dat ze naar elkaar uitten dat ze toe waren aan een nieuwe stap op zakelijk gebied. Bij Marc werd bekend dat Frans en Toos, eigenaren van KSW, op zoek waren naar overnamekandidaten; een balletje dat hij opgooide bij Lilian. Zij had daar op haar beurt wel oren naar. Vele gesprekken – met hun eigen partners, met elkaar, met adviseurs en met Frans en Toos – volgden. Nu, een klein jaar later mogen Lilian en Marc zich de trotste nieuwe eigenaren noemen van Koeriers Service Waalwijk. Voor beiden een mooie stap op zakelijk gebied.

Elkaar aanvullen

Marc is een echte logistieke man. Met zijn opleiding aan de vervoersacademie in Venlo en zijn jarenlange werkzame periode binnen de logistiek, is hij zowel uit de boeken als uit ervaring rijk geworden aan kennis van de branche. Lilian heeft verschillende financiële functies vervult, waarvan dit de laatste jaren vooral functies waren in de logistieke sector. Zo beschikken ze beiden over specifieke kwaliteiten waarmee ze elkaar perfect aanvullen voor het runnen van een logistiek bedrijf.

Koeriers Service Waalwijk

Het bedrijf, dat met combo’s, bussen, meubel/bakwagens en trekker opleggers door heel Europa opdrachten uitvoert, blinkt vooral uit in de snelheid van hun diensten. De slogan ‘U heeft haast, wij hebben snelheid’ draait daar niet omheen. Op de vraag of de twee nieuwe eigenaren nog bijzondere dingen van plan zijn met KSW, wordt nuchter gereageerd: ‘We zijn nu 1,5 maand aan de gang binnen KSW en het voelt goed. Ons doel is om het bedrijf door te laten lopen en gestaag te laten groeien zoals het nu doet. We willen beloftes die we doen blijven nakomen, open en eerlijk handelen, en gewoon normaal blijven doen, want dat is al gek genoeg.’ Aldus kersverse directeur Marc de Laat.

Koeriers Service Waalwijk is al jarenlang dé koerier van Waalwijk en omstreken. Het doel van de nieuwe eigenaren is dus om dat vooral zo te houden.

gallery
84850
Koeriers Service Waalwijk heeft twee nieuwe, trotse eigenaren
Voor Frans van Zelst en zijn vrouw Toos – beiden de 65 inmiddels gepasseerd –
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20181113/koeriers-service-waalwijk-twee-nieuwe-trotse-eigenaren/
2018-11-13T20:30:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/11/13202307/20181110-DSC_8182.jpg
de laat, koeriers service waalwijk, KSW
Nieuws, Zakelijk