Vriend of vijand?

Anja Reijns
Anja Reijns
Foto:

WAALWIJK – Als je een relatie hebt en die is goed dan ben je behalve elkaars geliefde ook elkaars vriend. Alle dagelijkse dingen deel je met elkaar en als je troost nodig hebt of verzorging nodig hebt ben je er voor elkaar. Je kunt dus met elkaar lachen en huilen en gaan samen zo het leven door.

Maar soms komt er een kink in de kabel, je begrijpt elkaar niet zo goed meer, je kunt niet meer alles met elkaar delen of je ontmoet iemand anders waar je gevoelens voor krijgt. Dan kun je zo van schrikken of ongelukkig mee zijn dat je denkt bij je zelf ‘ik ga in therapie’. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: Zo geef ik ook relatie therapie en door mijn invoelend vermogen kan ik vaak verduidelijken (letterlijk tolken) wat de ander bedoelt. Dat geeft vaak veel helderheid en begrip in bepaalde situaties en dan kan er weer een bodem gelegd worden om de relatie weer wat steviger te maken. Soms lukt dat ook niet. Dan is het wel heel belangrijk om op een goede manier afscheid van elkaar te kunnen nemen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Dan begeleid ik het hele gezin.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Anja Reijns? Dan kunt u terecht op www.anjareijns.nl, mailen naar [email protected] of bellen naar 0416-769056.

Anja Reijns – Advies & Begeleidingsburo
Prof. de Savornin Lohmanpark 92b
5142 TM Waalwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen