Foodmaster de Zwijs behoort tot de beste 100 cafetaria’s van Nederland

Maandagavond 29 oktober vond in studio 21 in Hilversum de jaarlijkse bekendmaking van de Cafetaria top 100 plaats. Zoals de naam al zegt worden hier de beste honderd cafetaria van Nederland bekend gemaakt. Foodmaster de Zwijs is er daar één van!

Ieder jaar organiseert Snackkoerier, een multimediale informatiebron voor iedereen die werkzaam is in de fastfoodsector, de Cafetaria Top 100. Alle fastservice restaurants en cafetaria’s in Nederland kunnen zich hiervoor inschrijven. Middels mystery visits worden ingeschreven cafetaria’s beoordeeld en ook een vakjury bezoekt de cafetaria’s. Deze beoordeelt hen onder andere op gastvrijheid, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Foodmaster de Zwijs werd als een van de betere gezien en mag zich daarom een van de 100 beste cafetaria’s van Nederland noemen.

Juryrapport

Klein maar fijn, zo luidt het oordeel van de vakjury over deze servicegerichte cafetaria met een zeer herkenbaar Foodmaster interieur. De zaak oogt er netjes. De vitrine en de vloer zien er keurig uit. Ook de toiletten zijn brandschoon. De werkruimte heeft een strakke uitstraling, het rvs mooi gepoetst. Opvallend is het goede contact met de vaste gasten, de ondernemer kent ze echt. Het bedrijf gaat met de tijd mee, er wordt onder andere geïnvesteerd in lcd-schermen van De Digitale.

Foodmaster de Zwijs is onderdeel van de cafetaria formule Foodmaster. Met zes vestigingen in de top 100 kan er gesproken worden van een mooi resultaat! Foodmaster is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Een plek waar de frituur centraal staat en waar je de lekkerste frites, snacks en burgers afhaalt, of steeds vaker laat bezorgen. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals wij hem kennen. Het is een typisch stukje Nederlands cultuurgoed. Foodmaster is trots op deze Nederlandse frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen uitstralen.

gallery
84485
Foodmaster de Zwijs behoort tot de beste 100 cafetaria's van Nederland
Maandagavond 29 oktober vond in studio 21 in Hilversum de jaarlijkse bekendmaking van de Cafetaria
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20181102/foodmaster-zwijs-behoort-tot-beste-100-cafetarias-nederland/
2018-11-02T13:41:41+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/11/02133929/Foodmaster-De-Zwijs-560x318.jpg
cafetaria top 100, foodmaster de zwijs
Nieuws, Zakelijk