Jos Dekkers Autobanden wordt Premio Jos Dekkers!

Foto: Premio Jos Dekkers

Jos Dekkers is een bekende naam in de regio Sprang-Capelle. Toen in januari j.l. het bedrijf na 27 jaar werd overgenomen, is de naam uiteraard behouden. Nieuwe eigenaars Erik Reniers en Kevin Koreman hebben het bedrijf de afgelopen maanden dan ook in dezelfde filosofie voortgezet.

Dat dit een goede keuze is geweest blijkt uit de reacties van klanten. De vertrouwde service is gebleven en alleen maar verder uitgebreid. Om de klant nog beter te bedienen wordt vanaf heden een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het indrukwekkende bestaan. Jos Dekkers Autobanden wordt Premio Jos Dekkers.

Met de overgang naar Premio start het bedrijf -onder dagelijkse leiding van Dominique de Winter- aan een nieuwe periode waarbij verdere uitbreiding van de services naar de klant op gebied van complete autoservice en onderhoud gerealiseerd wordt. “Met Premio en op basis van de goede naam van Jos Dekkers kunnen we de klanten nog breder van dienst zijn op gebied van banden en autoservice. Ook de zakelijke en leaserijders zijn bij ons van harte welkom”, aldus Dominique de Winter.

Premio Banden + Autoservice is een formule voor zelfstandige banden- en autoservicespecialisten. Erik en Kevin zijn ook eigenaar van Premio Taks van Gils in Oosterhout dus dit was voor hen een logische stap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen