Nu 20% korting op raamdecoraties bij Colors@Home John Verhoeven, dé interieurspecialist

Foto:

Colors@Home John Verhoeven geeft 20% korting op raamdecoraties. Deze actie loopt t/m 8 september 2018!

Colors@Home John Verhoeven

Een eigentijdse woonwinkel met oog voor detail en passie voor het interieur. Je woning inrichten kan een uitdaging zijn. Colors@Home John Verhoeven helpt mensen daarom niet alleen in de winkel, maar geeft ook graag een interieuradvies bij mensen thuis.

De woonwinkel heeft alles om het interieur opnieuw tot leven te brengen, zoals gordijnen, vloeren, raamdecoratie en behang. Met de nieuwste collecties van bekende merken zijn vele woonstijlen te realiseren, van modern tot klassiek en alle tussenliggende varianten. Wat je budget ook is, bij Colors@Home John Verhoeven vind je een uitgebreid assortiment.

Colors@Home John Verhoeven heeft service hoog in het vaandel staan. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor bijvoorbeeld gordijnen of een mooie vloer, dan nemen zij jou graag het werk uit handen door de maatwerkproducten bij je te komen monteren en/of leggen.
Benieuwd geworden naar het assortiment van Colors@Home John Verhoeven of is jouw interesse gewekt voor een interieuradvies aan huis? Kom dan langs bij de Besoyensestraat 77 in Waalwijk of neem contact op met de winkel via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen