Bakkerij de Parel sluit haar deuren op 14 juli 2018

Foto: Google Streetview

Bakkerij de Parel uit Sprang-Capelle sluit op 14 juli 2018 haar deuren. Dit maakte de bakkerij vanavond bekend op hun Facebookpagina.

Met pijn in het hart hebben ze deze keuze gemaakt. Het niet kunnen vinden van een bakker en de gevolgen hiervan heeft ze doen besluiten om ermee te stoppen. Hieronder het Facebookbericht van Bakkerij de Parel:

Sinds oktober missen we een bakker. Met vermelding op sociaal media, in de krant en de uitzendbureaus in de buurt en landelijk is er helaas geen bakker te krijgen.

Ook, zoals jullie hebben vernomen, staat de bakkerij te koop en ziet het er niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren. Met één lichtpunt aan de horizon, we hadden een bakker gevonden die een gedeelte van de productieruimte wou huren met de winkel erbij. Tot onze spijt zei die beste man, net voor het tekenen van het contract dat hij er van afzag.

Met spijt in ons hart en tranen in de ogen moet wij helaas concluderen dat we geen andere uitweg zien, dan de bakkerij de te staken.

Mijn vrouw Ilona loopt met een burn-out, en zelf draai ik meer de 100 uur in de bakkerij. Waarbij ik toch ook meer lichamelijke klachten krijg, en het ook zo niet langer ga vol houden. Ook ons privé leven heeft hier onder flink te lijden. De kinderen zijn de halve tot bijna de hele week bij opa en oma wat ons ook zeer aan het hart gaat, en we zo moeten missen.

In goed overleg met het personeel gaat de bakkerij dicht op zaterdag 14 JULI 2018.

Wij willen Je als klant enorm bedanken en gaan jullie zeker missen. 😥

Met vriendelijke groeten,

Personeel Bakkerij de Parel
André en Ilona Rietdijk
Rick en Michelle Rietdijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen