Wie wordt Starter van het Jaar 2017?

Foto: Rabobank de Langstraat

Met de ‘Starter van het Jaar 2017’ verkiezing zet Rabobank De Langstraat startende ondernemers in de spotlights. In 2017 is ieder kwartaal een startende ondernemer bekroond die zich écht onderscheidt.

De winnaars van deze verkiezing dingen nu mee naar de titel Starter van het Jaar 2017. Dit keer is het niet aan de Rabobank, maar beslist het publiek wie de titel krijgt. Stemmen op uw favoriete starter kan van dinsdag 6 tot en met dinsdag 20 februari via www.rabobank.nl/delangstraat.

Leo Mastenbroek, directeur Bedrijven vertelt: “Starters zijn de toekomst. Met de verkiezing Starter van het Kwartaal geven wij startende ondernemers een duwtje in de rug. Een kwartaal lang zorgt de Rabobank voor extra publiciteit voor de starter en helpen wij actief bij het vergroten van het zakelijke netwerk. Alle winnaars van het afgelopen jaar maken nu kans bekroond te worden tot Starter van het Jaar 2017. De winnaars hadden allemaal een uniek plan maar een van hen wint de titel, de nodige publiciteit en een mooie prijs die bijdraagt aan de groei van de ondernemer. En het mooie is, dat niet wij maar het publiek deze keer bepaalt wie de verkiezing wint”.

En de genomineerden zijn..

Nicole ’t Zand van Rejoice Drunen sleepte als eerste de titel ‘Starter van het Kwartaal’ binnen. Daarna volgde Marcel van Duinen van Clear Inn Food uit Waalwijk. De derde verkiezing had een verrassende wending. Niet één, maar drie starters kregen de titel. Naomi Tausch van Fairytale Favorites, Maartje van Kleef en Ilvy Pluk van Samen Sterk Ergotherapie en Remy Kroot van HipHuis uit Waalwijk. De laatste verkiezing van het jaar werd onlangs gewonnen door Paul Oomen van Your Box Shop.

Stem van 6 t/m 20 februari

Iedereen kan eenmalig stemmen op één van de genomineerden ondernemers. De ondernemer die aan het einde van de stemperiode de meeste stemmen heeft is Starter van het Jaar 2017. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Startersreünie op woensdagavond 28 februari.

Startersreünie

Woensdag 28 februari zijn alle ondernemers uit de Langstraat die de afgelopen drie jaar voor zichzelf zijn begonnen van harte welkom op de startersreünie. Een avond die in het teken staat van ontmoeten en het delen van kennis en ervaringen. Zo vertelt spreker Wouter Staal hoe het idee van de Yoghurt Barn uitgroeide tot meerdere vestigingen in de grote steden. En vertelt Gilian van der Schans over zijn recent geopende Ambachtelijke Bierbrouwerij Sint Crispijn, wat ook de bijzondere locatie is van deze bijeenkomst. Meer informatie en aanmelden via www.rabobank.nl/delangstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen