Ben jij blij met je lijn? Nee? Daar kunnen wij je bij helpen!

Foto: Blij met je Lijn

Blij met je Lijn is een afslankstudio in Sprang-Capelle, waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij werken met hulpmiddelen, zoals een spierstimulator, compressietherapie en een proteïnedieet.

Wat betekend dit?

  • Spierstimulatie is het nieuwe afslanksysteem met 8 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis en vetophopingen, huidversteviging en verbetering, lymfedrainage en meer.
  • Compressietherapie, ook wel pressotherapie genoemd, is een elektronische gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage systeem. Het ingebouwde infrarood systeem versterkt daarbij de afslankende en reinigende werking. In combinatie met de Arosha-wrap creëer je een nog beter resultaat én stimuleer je de vochtafdrijving.
  • Het proteïnedieet is aan te passen aan je persoonlijke wensen en is zowel onder persoonlijke begeleiding als online te volgen.

Neem voor meer informatie over onze werkwijze en producten een kijkje op onze website www.blijmetjelijn.nl of Facebookpagina www.facebook.com/blijmetjelijn

Wil je liever vrijblijvend langskomen voor een persoonlijk advies? Bel dan naar Mariette van Goch 06-13284581!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen