by Babet uit Waalwijk genomineerd voor beste Beauty Salon van Nederland 2018

Foto: by Babet

Schoonheidssalon by Babet uit Waalwijk is op 15 januari jl. genomineerd voor de vakprijs beste Beauty Salon van Nederland < 3 werknemers nadat de salon op 11 januari werd bezocht door een mystery guest. In totaal zijn er vier salons genomineerd in de categorie beste Beauty Salon.

Eigenaresse Babet van Hassel is enorm blij en trots dat haar salon is genomineerd. “Ik ben trots op mijn salon en de mooie merken waar ik elke dag mee mag werken! Ook ben ik dankbaar er zoveel mensen zijn geweest die mij gestimuleerd hebben om mee te doen en in ons geloven! Maar ik ben vooral trots, blij en dankbaar dat ik met Kelly & Michelle mag werken en dat we dit SAMEN als team mee mogen maken. Zij staan altijd voor mij en u als klant klaar en geven elke dag weer het beste van zichzelf, dank je wel”.

“Tot slot wil ik zeker niet onze samenwerking met Sjannette overslaan, want zij is een echte aanvulling voor ons team. Zorgzaam, vrolijk en vriendelijk zorgt zij voor haar klanten maar zeker ook voor ons op de dagen dat ze er is”. aldus Babet.

De gala-uitreiking van de Beauty Award 2018 zal eind april 2018 plaatsvinden.

by Babet
Grotestraat 70
Waalwijk
0416-347396

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen