Van Ewijk Advocaten Mediators opent vestiging in Waalwijk

Foto: Google Streetview

Op 1 januari 2018 opent Van Ewijk Advocaten Mediators in Waalwijk haar derde kantoor. Naast het kantoor in ’s-Hertogenbosch en het kantoor in Oss, versterkt zij met haar komst in Waalwijk haar wortels in de regio. Vanuit het monumentale pand aan de Grotestraat 146, wil zij haar dienstverlening aan ondernemers, instellingen en particulieren verder uitbreiden.

Mr. Bas Jacobs zal naast zijn werkzaamheden als ondernemingsrechtadvocaat werkzaam zijn als faillissementscurator in het arrondissement Zeeland-West-Brabant. Voorts zal hij leiding geven aan de schuldsaneringspraktijk die het kantoor samen met drie bewindvoerders WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) gaat voeren.

Het team in Waalwijk wordt aangevuld met mr. Mandy de Koning op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht en mr. Paulien Mars, specialist op het gebied van vastgoedrecht. Uiteraard zijn ook de andere specialisten op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht en insolventierecht op afspraak beschikbaar in Waalwijk.

Over het kantoor

Het team van specialisten, momenteel bestaande uit 9 advocaten, 3 bewindvoerders WSNP, 2 juridisch medewerkers en diverse ondersteuners, is thuis in diverse onderwerpen. Zij hebben ruime ervaring in rechtsgebieden gerelateerd aan ondernemers tot aan vastgoedrecht, familierecht, pensioenrecht, erfrecht en insolventierecht. De menselijke maat regeert bij hen. Hun klanten merken dat aan persoonlijke aandacht en onze ongedwongen wijze van samenwerken. Met inventief en pragmatisch denkwerk bereiken zij de oplossing die het beste werkt voor de klant. Zij maken deel uit van de wereld om hen heen door te participeren in maatschappelijke, culturele en educatieve organisaties en een Europees netwerk. Niets menselijks is hun vreemd. Dat maakt Van Ewijk Advocaten Mediators tot het meest betrokken kantoor van de regio.

Bereikbaarheid

Het kantoor in Waalwijk is gevestigd aan het adres Grotestraat 146 (het adres waar MR Advocaten en Adviseurs kantoor heeft gehouden). Deze vestiging is goed bereikbaar, met een eigen (gratis) parkeergelegenheid naast het pand. Afspraken kunnen worden gemaakt via 0416-566091 of via [email protected]

Van Ewijk Advocaten Mediators
Grotestraat 146
5141 HC Waalwijk

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen