Rabobank De Langstraat helpt (startende) ondernemers in het MKB café

Foto: Rabobank

Woensdag 29 november vindt de eerste editie van het MKB café plaats. Een nieuw initiatief van Rabobank De Langstraat in samenwerking met mr. Jesse Nederlof van Langstraat Advocaten.

Het MKB café is open voor (startende) ondernemers die vragen hebben op juridisch of financieel gebied. Klanten en niet-klanten kunnen zonder afspraak binnenlopen. Het MKB café vindt elke laatste woensdag van de maand plaats in het Rabobank kantoor aan de Taxandriaweg in Waalwijk van 18.00 tot 20.00 uur.

Voor mkb-ondernemers in de Langstraat die vragen hebben op juridisch vlak is er nu het MKB Café. Geert van Rooij (manager MKB) “Je eigen bedrijf beginnen moet het mooiste zijn wat er is. Toch is er soms twijfel, heb ik het allemaal wel goed in beeld, zie ik geen zaken over het hoofd en waar moet ik allemaal op letten. Heel begrijpelijk en daar kunnen wij bij helpen! Met dit idee zijn wij het MKB café gestart. Ook voor ondernemers die graag een check willen van hun algemene voorwaarden. Wij kunnen hiervoor een oplossing bieden. Elkaar versterken, mooi toch!”.

Elke laatste woensdag van de maand vindt van 18.00 tot 20.00 uur een inloopavond plaats bij de Rabobank in Waalwijk. Namens Langstraat Advocaten is mr. Jesse Nederlof aanwezig. Hij is onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. “Ondernemers kunnen vragen stellen over bijvoorbeeld: nieuwe contracten, problemen met lopende contracten, algemene voorwaarden, arbeidsvoorwaarden en overige juridische zaken waar men tegen aan loopt” aldus Jesse Nederlof. Ook zijn er mkb-adviseurs van de bank aanwezig om financiële vragen van ondernemers te beantwoorden en/of te sparren over mogelijke toekomstplannen.

De eerste editie van het MKB café is op woensdagavond 29 november. De tweede editie vindt plaats op woensdag 20 december, dit in verband met de feestdagen.

article
70315
Rabobank De Langstraat helpt (startende) ondernemers in het MKB café
Woensdag 29 november vindt de eerste editie van het MKB café plaats. Een nieuw initiatief
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20171128/rabobank-langstraat-helpt-startende-ondernemers-mkb-cafe/
2017-11-28T18:57:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/11/28185459/Jesse-Nederlof-Langstraat-Advocaten-foto-1.jpg
Nieuws, Zakelijk