Waalwijk App: Kevin Akkermans wint de wekelijkse PLUS boodschappentas

Foto: PLUS

Vrijdagavond ontving Kevin Akkermans, namens de Waalwijk App, de PLUS boodschappentas t.w.v. 25 euro. Hij won deze tas omdat hij een juiste inschatting wist de maken op de vraag hoe vaak de Waalwijk App in de maand juli was gedownload. In totaal is de Waalwijk App 1563x gedownload.

Elke week deelt de Waalwijk App deze boodschappen tas uit. Download nu de Waalwijk App en bekijk hoe je deze tas kunt winnen. De vraag van de week staat nu weer online!

Waalwijk App

De Waalwijk App staat in de Google Playstore én de Apple App Store. Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van o.a. het Waalwijkse nieuws? Download dan snel de app op je smartphone of tablet. Je ontvangt overigens ook direct het belangrijkste nieuws via een push-meldingen.

Wil je geen pushmeldingen ontvangen op je mobiele telefoon? Dan is dit simpel uit te zetten via: Instellingen -> Apps -> Waalwijk App -> Meldingen uitzetten.

  • KLIK HIER voor de app in de Google Playstore (Samsung en andere Android devices)
  • KLIK HIER voor de app in de App Store van Apple (voor iPhone, iPod touch en iPad)

Als je de Waalwijk app eenmaal geïnstalleerd hebt op je toestel of tablet dan kom je met één druk op het nieuws app-icoontje in het keuzemenuscherm van waalwijk.nieuws.nl.

In de Waalwijk app kom je veel informatie tegen over Waalwijk zoals de agenda (met evenementen), filmpjes (over Waalwijk), folders en de van A tot Z gids. Deze gids gaan we de komende maanden verder vullen met o.a. winkels, horeca-aangelegenheden, verenigingen, stichtingen en bezienswaardigheden. Voor naamsvermelding neem contact op met Balkenende Media ([email protected]).