Af en toe mantelzorg moe? Doe een beroep op Doen met Daan!

Foto: Pixabay

Een drukke baan, een gezin met kinderen die naar school en sport moeten, het huishouden, de administratie en de zorg voor je ouders of schoonouders.

Soms kan het allemaal even teveel zijn en kom je tijd tekort. Alle verplichtingen trekken je leeg en het emmertje begint over te lopen. Maar het kan ook dat de relatie met je ouders of schoonouders niet optimaal is waardoor de mantelzorg moeizaam verloopt. Je wilt op vakantie gaan, maar er is niemand in jouw omgeving die de mantelzorgtaken van je over kan nemen. Of jouw situatie verandert onverwachts dusdanig dat je niet meer in de gelegenheid bent om mantelzorg te verlenen. Dit zijn enkele situaties die regelmatig voorkomen.

Er is nu een mogelijkheid is om deze bezoekjes en activiteiten tijdelijk of langdurig uit handen te geven. Doen met Daan biedt hierin namelijk een oplossing. Doen met Daan biedt ouderen aandacht en ondersteuning op maat. Dit is een aanvulling op de reguliere zorg in Waalwijk en de directe omgeving. De dienstverlening van Doen met Daan is gericht op het welzijn van ouderen maar ook zeker op de mantelzorgers. Er is veel mogelijk zoals het helpen bij structuur krijgen in dagelijkse activiteiten, samen maaltijden koken of een dagje weg. Maar ook zaken zoals helpen met de administratie, mee gaan met een bezoek aan een arts of ondersteuning bij het organiseren van een verhuizing, het kan allemaal. Hiermee krijgen ouderen meer aandacht en de benodigde ondersteuning en wordt de mantelzorger tijdelijk de zorg uit handen genomen.

Voorjaarsactie

De lente is begonnen. De zon begint weer te schijnen, de temperatuur loopt langzaam op en het vakantieseizoen breekt aan. Het moment om er weer wat vaker op uit te gaan. Daarom ontvangt u tot en met 30 juni 2017 maar liefst 25% korting op het uurtarief van Doen met Daan.

Meer informatie?

Heeft u interesse in de diensten van Doen met Daan, of wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website www.doenmetdaan.nl of stuur een email naar [email protected].