Rejoice Drunen is Starter van het Kwartaal

Foto: Nick Luypen

Dinsdag 18 april was de allereerste ‘Starter van het Kwartaal’ verkiezing. Met deze verkiezing geeft Rabobank De Langstraat startende ondernemers een extra steuntje in de rug.

Voor de allereerste editie in april werden Laurens Crielaard en Gaby van Mil van aankoopmakelaar JAAM (Drunen), Hugo Leijtens van Digital MKB (Waalwijk) en Nicole ’t Zand van Rejoice Drunen genomineerd. Na een spannende strijd en 3 fantastische pitches kwam Rejoice Drunen als winnares uit de bus, zij wint hiermee een enorme PR-boost voor haar bedrijf. Geert van Rooij, manager MKB: “De startende ondernemers geven allen blijk van visie en een enorme drive. Als ‘Starter van het kwartaal’ zetten we Rejoice Drunen graag in de spotlights.”

Foto: Nick Luypen Fotografie

Jongeren

In het gezinshuis Rejoice Drunen vinden maximaal vier jongeren van 18 tot 23 jaar een thuis. Vanuit haar eigen, naastgelegen woning houdt Nicole ’t Zand ze in de gaten en biedt ze begeleiding op maat. De gemeente en maatschappelijke instanties zijn nauw betrokken bij de opstart van Rejoice en ook de buurt staat achter het initiatief. “Buren brachten een snoeptrommel, een andere buurman houdt een oogje in het zeil als wij er niet zijn”, vertelt Nicole trots. Waarbij de zorgonderneemster al vooruitblikt: “Dolgraag zou ik in de buurt nóg een huis openen om meiden op te vangen.”

Aanmelden

De eerstvolgende verkiezing vindt plaats op 18 juli. Startende ondernemers die klant zijn van Rabobank De Langstraat kunnen zich aanmelden via rabobank.nl/delangstraat.

Reacties