PLUS Stephan van Engelen één van de drie landelijke finalisten ZO²Z Award 2017

Foto: Plus Stephan van Engelen

Ondernemers Pieter Bijlsma (Gorredijk, Friesland), Stephan van Engelen (Waalwijk, Noord-Brabant) en Tijn en Niek Leussink (Aalten, Gelderland), zijn de finalisten van de ZO²Z Award competitie 2017-2018. Op 10 mei wordt de uiteindelijke winnaar van de ZO²Z Award bekend gemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum.

De twaalf provinciewinnaars werden de afgelopen weken bezocht door gerenommeerd onderzoeksbureau Panteia voor een diepte-interview. Verder maakten de ondernemers een pitchvideo waarop massaal werd gestemd.

Alle drie de finalisten worden bezocht door een finalejury, bestaande uit Philip den Ouden – FNLI, René Roorda – CBL en Harrie ten Have en Patricia Hoogstraaten van het Vakcentrum. Vandaag kwamen de jury op bezoek bij Plus Stephan van Engelen.

Onderscheidend ondernemen

De ZO²Z Award competitie is een initiatief van het Vakcentrum, de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van mkb-winkeliers in food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Het Vakcentrum organiseert de tweejaarlijkse competitie om het belang van zelfstandige ondernemers voor ons land te tonen.

Reacties