Overname Van Wijlen Duurzame installatietechniek uit Sprang-Capelle

Foto: Google Streetview

Van Wijlen Duurzame installatietechniek uit Sprang-Capelle is op dinsdag 4 april jl. in staat van faillissement verklaard. In overleg met curator Mr. Thijs Schraven van De Voort Advocaten ǀ Mediators heeft Hoppenbrouwers Techniek B.V. uit Udenhout een doorstart bereikt.

Zoveel als mogelijk zet Hoppenbrouwers de activiteiten van Van Wijlen voort, waardoor de continuïteit voor klanten gewaarborgd blijft. Vanuit de curator stonden de belangen van de opdrachtgevers en medewerkers bij deze overname voorop. Hoppenbrouwers heeft vestigingen in Nijmegen, Dongen, Udenhout en Deurne en een groot aanbod aan technische vacatures die mogelijk goed aansluiten.

Hoppenbrouwers Techniek BV hoopt met deze overname de medewerkers een functie te kunnen bieden binnen één van onze vestigingen. Hoppenbrouwers Techniek BV is een gezond bedrijf en heeft ruim 600 medewerkers in dienst. De medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Hoppenbrouwers heeft veel kennis en ervaring met beveiliging, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering en is gespecialiseerd in duurzame energie, inspectie en datanetwerken.

Reacties