Tweede editie Gewoon Waalwijk vanaf 1 april in de bus

Foto: Gewoon Waalwijk

Wie noemt Waalwijk ‘het Parijs van de Langstraat’ en welke oud-atlete won goud in 1992? Lees het in de 2e editie van Gewoon Waalwijk, die vanaf 1 april bij 20.000 huishoudens in de gemeente Waalwijk (Sprang-Capelle en Waspik) in de brievenbus valt.

In deze uitgave eveneens speciale aandacht voor 20 jaar Jongerencentrum de Tavenu en 35 jaar stichting Jongerencentra Waalwijk. Verder in dit nummer onder andere verhalen van ondernemers Ina van Cromvoirt en Rolf Balkenende, oud-burgemeester van Schaik, voormalig olympisch kampioen Ellen van Langen en vrijwilliger Wim Wagemakers.

Op vrijdag 31 maart vindt de verspreiding plaats onder de adverteerders. Vanaf 1 april zal de huis-aan-huisverspreiding plaatsvinden. Vanaf 12 april is het magazine gratis te verkrijgen bij Plus Stephan van Engelen, Plus Picokrie Waspik en The Read Shop in de Els in Waalwijk (hier is eventueel ook de 1e uitgave nog beperkt verkrijgbaar). Heeft u op 15 april Gewoon Waalwijk nog niet ontvangen? Mail naar [email protected].

Reacties