Only for Men Waalwijk breidt openingstijden nog verder uit

Foto: Only for Men

Waalwijk – Only for Men heeft vanaf vandaag de openingstijden nóg verder uitgebreid. Wegens het enorme succes van de huidige, ruime openingstijden worden de tijden wederom aangepast. Only for Men Waalwijk gaat nu ook op dinsdagavond open tot 21.00 uur.

Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal. Na eerdere wijzigingen van de openingstijden is duidelijk gebleken dat de behoefte bij de man groot is om in de avonduren te winkelen. Daarom is gekozen om de openingstijden nog verder uit te bereiden.

De klant bepaalt wanneer hij wil shoppen

De gedachte is simpel: de man moet kunnen shoppen wanneer het hem uitkomt. En daar worden de openingstijden omheen gebouwd. Het uitgangspunt voor de nieuwe openingstijden van Only for Men is dan ook dat een winkel open moet zijn als de man vrij is en tijd heeft om te winkelen – dus wanneer het hem het beste uitkomt: overdag, ’s avonds of in het weekend!

Nieuwe openingstijden met vier koopavonden per week

Only for Men Waalwijk is nu zeven dagen per week open en heeft drie koopavonden. Wegens het grote succes van de koopavonden, komt er vanaf vandaag een koopavond bij. De winkel is iedere dinsdag open tot 21.00 uur. De nieuwe openingstijden vanaf vandaag bij Only for Men Waalwijk zijn als volgt:

ma 13.00 – 18.00 uur
di 11.00 – 21.00 uur
wo 11.00 – 21.00 uur
do 11.00 – 21.00 uur
vr 11.00 – 21.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
zo 12.00 – 17.00 uur

Only for Men Waalwijk is niet de enige winkel die ruimere openingstijden krijgt. Ook de winkels in Geldermalsen, Rosmalen, Ede, Doesburg en Nieuwegein krijgen vier koopavonden per week. Daarnaast is The Bakery in Reusel, de jeansstore van Only for Men, voortaan ook op maandag open en bij de mannenmodeoutlet van Only for Men, Het Magazijn in Lelystad, shop je voortaan 7 dagen per week van 10.00 uur – 18.00 uur.

Reacties