Starterscafé Mijn eerste woning

Foto: BreAss

Een team van deskundigen organiseert woensdag 15 maart een starterscafé voor starters op de woningmarkt in Dongen en omgeving.

Alles over het huren van een woning, de aankoop van een woning en alles wat daarbij komt kijken wordt in begrijpelijk taal uitgelegd tijdens een informatieve bijeenkomst in Den Hamse Bok in Dongen. Tijdens deze avond zijn alle starters maar ook ouders van harte welkom!

Afgelopen jaar verzorgde Mijn 1e Woning voor het eerst deze bijeenkomst in Dongen. Een succesvolle avond waar graag vervolg aan wordt gegeven!

Johannie Brenders van BreAss: “Het idee voor deze avond is ontstaan omdat wij starters willen helpen bij de eerst stappen op de woningmarkt. Bij het kopen of huren van een huis komt dikwijls veel meer kijken als je in eerste instantie denkt. Kan ik wel een hypotheek afsluiten? Welke verzekeringen heb ik nodig? Moet ik nu een testament hebben en waar vind ik hulp bij het uitzoeken van een woning? Tijdens de avond die wij organiseren krijg je in een ongedwongen sfeer antwoord op deze vragen en kan je al jouw vragen stellen aan de deskundigen. Een makelaar, assurantie adviseur, notaris en financieel adviseur staan voor je klaar.”

De toegang van het starterscafé is gratis en voor een drankje wordt gezorgd. Via de website of Facebook kan je je persoonlijke vragen insturen, deze worden dan zeker beantwoord tijdens het starterscafé.

Ben jij van plan om te gaan samenwonen of heb je plannen voor het kopen of huren van een huis, of is uw zoon of dochter het warme nest te gaan verlaten. Laat je goed informeren en schuif aan op woensdagavond 15 maart vanaf 20.00 uur.

Op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/mijneerstewoning.nu

 

Reacties